Vremea

duminică, 12 septembrie 2010

Fantana din Orevita Mare













5 comentarii:

  1. Cel mai tare sat.Abia astept sa vina vara.

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari celor care au postat aceste imagini,darsi locuitorilor acestui sat care incearca sa mentina curatenia de la fantana !!!!Se poate si mai mult ,fac referire la strazile satului,se poate mai mult!!!!!NU???Ar putea sa ia exemplu si locuitorii din satul Fantana Mare, unde este un dezastru in mijlocul satului.Domnul primar nu vede aceste lucruri.Nu trebuie sa faca dansul curatenie ,fiindca nu aceste lucruri trebuie sa le faca un primar,dar amenzile sunt o metoda de constrangere de a pastra curatenia.Poate aude cine trebuie si o sa se produca o minune!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Domnul primar din aceasta comuna ,Orevita Mare ,ar putea sa il ajute in a incepe aceste demersuri.Ne-am bucura cu totii daca ar incerca sa faca acest pas.Multumim anticipat !!!!!!Asteptam ca Fantana Mare sa se miste putin !!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am aflat cu stupoare ca pompa de apa ce alimenteaza orasul Vanju Mare se afla pe teritoriul satului Orevita Mare!!! Iar noi nu avem nici macar o sursa de apa?(ci doar fantanile alea 3-4 existente acolo de zeci, sute de ani?)Oamenii ar trebui sa se mobilizeze, sa se revolte, sa stranga semnaturi..poate cei tineri pot face ceva in sensul asta...pentru ca altfel nimic nu se va schimba in veci....ce mai conteaza curatenia de la fantana asta, cand satul este ingropat in namol multe luni pe an din cauza lipsei asfaltului si nu exista apa curenta!!!!! Suntem cu secole in urma, satul arata dezolant, este foarte trist...oamenii ar trebui sa fie mai uniti si sa incerce sa forteze lucrurile pentru ca altfel nu avem nici o sansa sa se schimbe ceva...nu-l mai menajati atat pe primarul asta, sunt incapabili sa puna un proiect pe hartie, sa acceseze fonduri europene...banii aia pentru dezvoltare regionala sunt...

    RăspundețiȘtergere